Η έκθεση

Η έκθεση θεσμός

Μουσικά Όργανα, Μουσική τεχνολογία, DJing, επαγγελματικά συστήματα Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας. Θα ακουστούν δυνατά στο Ζάππειο Μέγαρο από 19 – 21 Μαΐου 2017
Image
Image
Image
Image
Image

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης της έκθεσης του 2016, με χαρά σας ανακοινώνουμε την οργάνωση της 3ης έκθεσης Music World Expo 2017, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 19-21 Μαίου 2017.

Με παρακαταθήκη από την πρόσφατη διοργάνωση του 2016 την εκθεσιακή συμμετοχή σχεδόν ολόκληρου του κλάδου, τη μεγάλη επισκεψιμότητα, τις λαμπερές παρουσίες και τις σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, τα πολλά νέα προϊόντα και κυρίως τον ενθουσιασμό (του κοινού και των εκθετών), θέτουμε ακόμα υψηλότερους στόχους για την έκθεση Music World Expo 2017 που αποτελεί ήδη τον ετήσιο εκθεσιακό θεσμό του ευρύτερου κλάδου.

 Αντικείμενο της Music World Expo 2017

Ως αντικείμενο η Music World Expo 2017 έχει τους ακόλουθους τομείς: Μουσικά Όργανα, Μουσική τεχνολογία, Μουσική παραγωγή, DJing, Eπαγγελματικά συστήματα  Ήχου, Φωτισμού & Εικόνας για κάθε είδος εφαρμογών (Live, Studio & Installation), Digital Signage, Broadcasting, εξειδικευμένο e-shopping, και τις ολοκληρωμένες οπτικοακουστικές και visual λύσεις που αφορούν τους ευρύτερους κλάδους του τουρισμού, της μαζικής εστίασης (με ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε είδους επαγγελματικό χώρο ή χώρο διασκέδασης)…

Στόχοι της διοργάνωσης για το 2017

Η επερχόμενη έκθεση θα έχει την ίδια λογική σε σχέση με το κοινό στο οποίο απευθύνεται (business & consumer) ενισχύοντας την προσέλκυση επιπλέον μουσικού περιεχομένου, παράλληλα με τον τομέα του installation και των ολοκληρωμένων εφαρμογών.

Οι βασικοί στόχοι των διοργανωτών για το 2017 είναι:

  • Ακόμα πιο λαμπερή έκθεση με την ενεργό και πολύπλευρη παρουσία περισσοτέρων επώνυμων καλλιτεχνών
  • Εμπλουτισμός του περιεχομένου της έκθεσης με τη συμμετοχή περισσοτέρων εκθετών , προιόντων και υπηρεσιών.
  • Ακόμα περισσότερο και πιο στοχευμένο κοινό
  • Διοργάνωση εκπαιδευτικών – ενημερωτικών συνεδρίων σεμιναρίων
  • Πιο ολοκληρωμένη οργάνωση demos εξωτερικού χώρου και events
  • Προσπάθεια γνωστοποίηση της έκθεσης στο εξωτερικό με παρουσία διακεκριμένων επισκεπτών / ομιλητών


Για την υλοποίηση όλων των ανωτέρω, προσβλέπουμε βεβαίως και στην αμέριστη συμπαράσταση,  συνεργασία και εμπιστοσύνη των εκθετών, όπως άλλωστε συνέβη και στις προηγούμενες διοργανώσεις.

 Οι Οργανωτές

Η Vertical Communications ιδρύθηκε από στελέχη με πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων.

Μέσα στα δέκα χρόνια λειτουργίας της έχει αναλάβει μερικά ή αποκλειστικά τη διοργάνωση σημαντικών εκθέσεων όπως: Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου, Έκθεση Ιδέες και Λύσεις για το Σπίτι, Marketing Expo, Executive Cars, Infrapedia, WebWorldExpo, e-Shops Expo, FiberOptics Expo, MusicWorldExpo, All About Woman, FoodEx, Τρόφιμα & Ποτά,Ελληνικοί Τουριστικοί Προορισμοί, Σύγχρονος Δήμος. Επιπλέον, με τη θυγατρική της Premier Events, διοργάνωνε επί σειρά ετών τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας της χώρας, τη dte - digital technology expo (www.dte.gr) και την έκθεση επαγγελματικού ήχου & εικόνας ISS.

Επίσης, έχει εξ’ ολοκλήρου σχεδιάσει και διοργανώσει πολλές θεματικές εκθέσεις στον πολυχώρο του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, όπως η έκθεση Εξοικονομώ κατ΄Οίκον, All About Woman, Foodex, κ.α.


H aLive Productions εκδίδει από το 2005 το aLive on Line Magazine (www.alive.gr), που αποτελεί ενημερωτικό On Line Magazine για την ευρύτερη επαγγελματική Audio, Lighting, Video και μουσικοτεχνολογική κοινότητα, και στόχος του είναι η καθημερινή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των επαγγελματιών του ευρύτερου χώρου με νέα, ειδήσεις, δοκιμές και παρουσιάσεις, που αφορούν άμεσα την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

like us @ social

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή  info@musicworldexpo.gr

Newsletter

Subscribe to our newsletter

We do not spam!